Eiwitshakes

Eiwitshakes onmisbaar voor resultaat?


Waarschijnlijk krijg je niet voldoende eiwitten binnen. Het lukt namelijk bijna niemand om voldoende eiwitten uit alleen je gewone voeding te halen.

Je spieren zijn samengesteld uit eiwitten. Je eiwitinname verhoog je simpel en snel met eiwit shakes. Het drinken van een eiwit shake is dus eigenlijk een must! Je kunt eiwit shakes drinken bij het ontbijt, voor of na de training, voor het slapen gaan en wanneer je niet traint kan je ook een eiwit shake nemen in de middag.

Er bestaan veel verschillende soorten eiwitten en veel merken hebben hun eigen eiwitshakes. Belangrijk is dat jou eiwitshake vetarm is en een hoog gehalte eiwitten per 100gr bevat. Ga hierbij uit van minimaal 80% eiwit per 100gr. Ga er vanuit dat je dagelijks ongeveer 2gr eiwit per kilo lichaamsgewicht moet binnen krijgen.

Welke eiwitshakes kies ik op welk moment?


Overdag kies je voor een snel opneembar eiwit. Een mix van Whey Concentraat en Whey Isolaat is hierbij vaak een goede keuze. Een zuiver Isolaat product is vaak iets duurder, maar wel het beste. Voor het slapen gaan, kun je het beste een langzaam opneembare eiwit shake nemen. Dit zijn de Caseïne eiwitten, zodat je de gehele nacht een eiwit afgifte hebt.

Hieronder vind je een aantal van de beste eiwit shakes die wij verkopen. De Whey Gold en Whey Shake zijn combinaties van een Whey Concentraat en Whey Isolaat. De Iso Whey V2, ISO-100 en Nectar zijn pure Whey Isolaat eiwit shakes. De Casein Supreme en 100% Casein Gold Standard zijn voorbeelden van hoogwaardige Caseïne eiwitten.

Je kunt verder ook kiezen voor een Eiwit Mix (bevat soms wel 6-7 soorten eiwit), Ei Eiwit, Eiwit Hydrolisaat, Eiwit repen en zelfs Eiwit pannenkoeken!

100% Whey
29 Beoordelingen
9.3 / 10
Vanaf €12,45
Op voorraad
 

Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het erg druk bij PostNL en kan de bezorging van je pakketje iets langer duren dan normaal.